Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

iRobot onderdelen

Kies jouw iRobot apparaat

iRobot robot stofzuiger onderdelen en accessoires

iRobot robot stofzuiger

iRobot is een Amerikaans bedrijf dat robot apparaten ontwikkelt voor hulp in je huishouding. Ze zijn vooral wereldberoemd door de handige automatische stofzuigrobot Roomba die ze op de markt hebben gebracht. Deze kleine, robuuste robot beweegt zelf door jouw woning heen en zuigt daar al het vuil op. Zodat jij je tijd anders kunt besteden. Super handig!

Robotstofzuiger onderdelen van iRobot

Wanneer zo'n fantastische robotstofzuiger jouw huishouden verzorgt, moet je de stofzuiger zelf natuurlijk ook af en toe een beetje verzorgen. Het zou immers onprettig zijn mocht de robotstofzuiger kapot gaan. Dit kan sneller voorkomen dan je vermoedt, want er kan slijtage plaatsvinden aan de borstel, de filters moeten voor een goede werking liefst zo vaak mogelijk vernieuwd worden, en het kan uiteraard altijd gebeuren dat de oplader niet goed meer van stroom voorzien wordt door de adapter. In zo'n situatie is het niet direct nodig om naar de winkel te rennen voor een geheel nieuwe robot stofzuiger! Bij Fiyo bieden wij jou een breed assortissement vervangende onderdelen. Zodat jouw iRobot robotstofzuiger snel weer je huishouden voor jou kuist.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer