Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Liebherr onderdelen

Kies jouw Liebherr apparaat

Liebherr, 'hoog'-waardige techniek!

Liebherr is bij de meeste mensen vooral bekend van de kwalitatieve huishoudelijke apparaten. Dit topmerk staat wereldwijd hoog aangeschreven en in menig huishouden vind je wel een Liebherr koelkast of een Liebherr wasdroger. Dit van oorsprong Zwitsers bedrijf bestaat eigenlijk uit 130 verschillende bedrijven, opgedeeld in 10 grote divisies, waarvan huishoudelijke apparatuur in feite maar een klein onderdeel is. Wist je bijvoorbeeld dat Liebherr ook over de hele wereld beroemd is om haar krachtige en betrouwbare bouwkranen? Dit maakt elk Liebherr product in feite letterlijk 'hoogwaardig'!

Geschiedenis van Liebherr

In 1949 werd het bedrijf Liebherr (of: de Liebherr Group, zoals deze tegenwoordig bekend is) opgericht door Hans Liebherr. Hij startte juist met het bouwen van betaalbare bouwkranen, om daarna het bedrijf uit te breiden naar het vervaardigen van vliegtuigen. Inmiddels produceert Liebherr, overigens nog altijd een familiebedrijf (het wordt tegenwoordig geleid door Willi, de zoon van Hans, en diens vrouw, Isolde), immens krachtige apparaten die ter land, ter zee en in de lucht ingezet worden om massieve krachttoeren te verrichten. Vanzelfsprekend kan een Liebherr apparaat dus ook jouw was wel aan, en moet er wat gebeuren voor een Liebherr koelkast mankementen gaat vertonen. Mede daardoor is Liebherr zo'n vertrouwd merk in jouw huishouden, toch?

Zoek jij Liebherr onderdelen?

Maar zelfs, zélfs met een Liebherr kan er iets kapot gaan. Dan is er geen reden voor paniek. Er zijn veel vervangstukken en andere onderdelen beschikbaar voor Liebherr apparatuur. We bieden hier een zo breed mogelijk assortiment onderdelen ter vervanging en accessoires ter uitbreiding van jouw Liebherr apparaat aan. Ook wij geven immers om jouw Liebherr apparaat, net als jij!

Onderdelen van Liebherr nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en Bancontact. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Liebherr onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat