Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lloyds onderdelen

Lloyds onderdelen

Het vinden van de juiste onderdelen voor je Lloyds apparaat is eenvoudiger dan je denkt, dankzij het typenummer. Of het nu gaat om een afzuigkap, koelkast, vaatwasser of een ander huishoudelijk apparaat, met dit nummer kom je direct uit bij het onderdeel dat je nodig hebt. Geen gedoe, alleen een snelle en effectieve oplossing voor je reparatiebehoeften​​.

Waarom repareren een betere keuze is dan vervangen

Repareren in plaats van vervangen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Het verlengt de levensduur van je apparaten, bespaart grondstoffen, en vermijdt onnodig afval. Daarnaast biedt zelf repareren een gevoel van voldoening en empowerment. En met de hulp en middelen van Fiyo is het repareren van je Lloyds apparaat toegankelijker dan ooit.

Ondersteuning bij elke stap van het proces

Bij Fiyo ben je verzekerd van meer dan alleen Lloyds onderdelen. Je krijgt toegang tot een uitstekende klantenservice, handige instructievideo's en professioneel advies.
Kies voor Fiyo en maak de duurzame keuze voor je Lloyds apparaten. Bespaar geld, verminder afval en verleng de levensduur van je huishoudelijke apparaten met ons uitgebreide assortiment aan onderdelen en accessoires. Samen werken we aan een duurzamere wereld, één reparatie per keer.

Fiyo staat klaar om je Lloyds apparaten nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een essentiële reparatie of een eenvoudige upgrade, je vindt wat je nodig hebt in onze uitgebreide catalogus van originele en alternatieve onderdelen. Met onze hulp is het herstellen van de functionaliteit en efficiëntie van je apparaten eenvoudiger dan ooit.

Lloyds onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat