Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Metabo onderdelen

Kies jouw Metabo apparaat

Wat je niet wist over Metabo!

Het bedrijf Metabo ontstond in de jaren 1920 in Nürtingen, Duitsland, en startte met een naar hedendaagse standaarden eenvoudige handboor, een Metallbohrdreher. Daar komt ook de naam van het bedrijf vandaan: Metallbohrdreher. De uitvinder, Albrecht Schnizler, die aanvankelijk de populaire boor uitbracht onder de eenvoudige naam 'No. 18', ging een bijzondere partnership aan met de eigenaar van een brouwerij, Julius Closs. Samen richtten ze het bedrijf Schnizler GmbH op, dat om praktische redenen in de kamers van die brouwerij gevestigd werd. Het bedrijf had relatief weinig last van de Tweede Wereldoorlog maar in 1945 verwoestte een brand het grootste deel van het gebouw. Hoewel het enkele jaren later weer gerestaureerd was, moest door de snelle groei het bedrijf, inmiddels Metabowerke Closs, Rauch & Schnizler KG genaamd, eind jaren '60 naar een grote industriële fabriek verhuizen. Al meer dan 80 jaar blijft Metabo op het gebied van powertools de innovaties doorvoeren die de rest van de markt al snel moet volgen.

Krachtig elektronisch gereedschap

Zowel professionals als thuisklussers zweren bij het merk Metabo. Vandaar dat je dit in veel gereedschapskasten zult aantreffen. De robuuste en betrouwbare power tools zijn over het algemeen veilig in gebruik en leveren precisieresultaten. Vandaar dat eigenaren van Metabo gereedschap hun geliefde toestellen koesteren. Dat betekent veilig opbergen, na elk gebruik nauwkeurig kuisen, maar zeker ook onderhoud zoals het smeren van de motor, het regelmatig vervangen van wisselstukken als boren en zaagbladen om de rest van het apparaat niet te zwaar werk te laten leveren, en vanzelfsprekend ook het gebruik van veiligheidsbrillen en handschoenen - want ook de handige eigenaar van een Metabo power tool dient gekoesterd te worden!

Metabo power tools: ook in de tuin

Hoewel Metabo natuurlijk vooral beroemd is om haar powertools, heeft dit bedrijf ook een aantal tuinonderhoud apparaten. Met name de Metabo kettingzaag is erg populair. Vandaar dat we bij Fiyo hier ook onderdelen voor jouw Metabo kettingzaag aanbieden. Dus zoek je een vervangend zaagblad of nieuwe ketting voor jouw Metabo motorzaag, kijk dan zeker even verder. Zelf hechten we ook veel waarde aan kwalitatief tuinonderhoud: je zou onze tuinen moeten zien!

Vaderdags- of verjaardagscadeau

Natuurlijk kun je hier ook terecht komen als je zelf geen Metabo toestel bezit. Wellicht ben je op zoek naar een attent verjaardagscadeau, Vaderdagspresentje of attentie om dankbaarheid te tonen. En waar kun je iemand blijer mee maken dan met nieuwe schroefbits, een borenset die nog in zijn parate collectie ontbreekt, of extra schuurbladen? Elke powertool en tuinonderhoudsgereedschap heeft onderdelen die regelmatig vervangen moeten worden, en hiermee help je de eigenaar langer plezier hebben van zijn of haar apparaat. Dus het is slim bedacht om hier te kijken: je maakt er de Metabo-fan allicht heel blij mee!

Welk Metabo apparaat heb ik?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw Metabo toestel, dan is het handig om via de linkerkolom te navigeren naar het apparaat dat jij bezit. Daarna kun je nog selecteren op het specifieke typenummer van jouw Metabo apparaat. Het typeplaatje van een Metabo apparaat bestaat meestal uit letters en cijfers. Heb je het juiste type Metabo toestel gevonden, selecteer dan het onderdeel dat jij zoekt. Dit is de effectiefste methode om jouw onderdeel te vinden. Je kunt ook eerst op onderdeel selecteren, dan vind je direct alles in deze categorie.

Bij het bestellen van de juiste onderdelen staan wij ter beschikking!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer