Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Nordland onderdelen

Nordland onderdelen en accessoires

Electrolux Nordland

Nordland is een kwaliteitsmerk dat enkele jaren geleden door het Zweedse topbedrijf Electrolux werd overgenomen. Deze huishoudelijke apparaten scoorden hoog op kwaliteit en waren heel budgetvriendelijk geprijsd. Dagelijks werden er duizenden Nordland machines geproduceerd, in één van de grootste fabrieken van huishoud electronica in Europa. Deze zijn allemaal onder strenge kwaliteitseisen getest, anders werden ze niet op de markt gebracht.

A-klasse en energiezuinig

Een Nordland apparaat is een zo energiezuinig mogelijk apparaat. Alle Nordland apparaten hebben een A-plus klasse. Een laag energieverbruik is uiteraard ook positiever voor het milieu. Je wil uiteraard lang van zo'n prachtig apparaat blijven genieten, dat goed voor uw portemonnee én de wereld zorgt. Daarom biedt de compleetste onderdelen webshop, Fiyo, je nu een uitgebreid gamma onderdelen voor jouw Nordland apparaat.

Welk Nordland apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Nordland apparaat je hebt, kijkt je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Nordland onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!