Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Numatic onderdelen

Numatic onderdelen

Numatic International, opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 1969, heeft zich een weg gebaand naar de top als fabrikant van commerciële en huishoudelijke schoonmaakapparatuur. Hun meest bekende product, de Henry stofzuiger, met zijn onmiskenbare glimlach en rode body, heeft wereldwijd huishoudens en kantoren veroverd. 

Numatic duurzaamheid en kwaliteit

Numatic stofzuigers zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn uitgerust met krachtige motoren en stevige componenten die ook bij regelmatig gebruik betrouwbaar blijven presteren. Of je nu kiest voor een Henry, Hetty, of een van hun krachtige industriële modellen, je kunt rekenen op een stofzuiger die niet snel de geest geeft.

Breed assortiment aan Numatic stofzuigers

Van compacte, snoerloze modellen tot robuuste industriële stofzuigers, Numatic biedt een scala aan opties die aansluiten bij diverse schoonmaakbehoeften. Elk model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, zoals de stofzakcapaciteit, zuigkracht en speciale mondstukken voor verschillende oppervlakken. Dit maakt het eenvoudig om een model te vinden dat perfect past bij jouw specifieke schoonmaakuitdagingen.

Milieubewuste keuzes

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streeft Numatic ernaar om milieuvriendelijke en energiezuinige stofzuigers te produceren. Vele modellen hebben een A-energielabel, wat betekent dat ze minder energie verbruiken, terwijl ze toch krachtige schoonmaakprestaties leveren.

Numatic stofzuiger onderdelen en accessoires

Heeft je Numatic stofzuiger een nieuwe stofzuigerzak, filter of een ander onderdeel nodig? Geen zorgen, bij Fiyo vind je een breed assortiment aan originele en compatibele Numatic onderdelen en accessoires. Van nieuwe stofzuigerstangen tot borstels en filters, alles wat je nodig hebt om je Numatic stofzuiger in topconditie te houden is makkelijk te vinden en te bestellen.

Zelf repareren: een slimme keuze

Repareren in plaats van vervangen is vaak niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook beter voor het milieu. Door je Numatic stofzuiger zelf te repareren met de juiste onderdelen, verleng je de levensduur van je apparaat en verminder je elektronisch afval. Bij Fiyo ondersteunen we dit initiatief door het leveren van kwaliteitsonderdelen en praktische reparatieadviezen.

Kiezen voor een Numatic stofzuiger betekent kiezen voor een duurzame, krachtige en betrouwbare hulp in het huishouden. En mocht er iets aan je stofzuiger mankeren, dan staan wij bij Fiyo klaar met alle onderdelen en advies die je nodig hebt om je apparaat weer als nieuw te krijgen. Zo blijft je trouwe Henry of Hetty je nog vele jaren bijstaan in de strijd tegen stof en vuil!

Numatic onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat