About Fiyo

Fiyo gelooft dat mensen meer uit hun apparaten kunnen halen. We willen het je mogelijk maken om jouw apparaten te repareren, te onderhouden en te verbeteren. Het is gemakkelijk én voordelig voor zowel jou als het milieu. Daarvoor bieden wij van alles aan voor jouw apparaten: van onderdelen, accessoires, onderhoudsproducten tot aan verbruiksartikelen. Haal vandaag nog meer uit jouw apparaten!


Our history

Onze geschiedenis

Tegenwoordig bereikt Fiyo miljoenen mensen in heel Europa. Mensen die hun apparaten willen repareren, onderhouden of willen verbeteren. Het begon allemaal in 1978, in een kleine winkel in Nederland met de ambitie om anderen te helpen met het repareren van hun huishoudelijke apparaten.


Lees meer over onze geschiedenis
Our culture

Onze cultuur

Onze cultuur is belangrijk voor ons. Wij geloven dat dat de sleutel is om succesvol te zijn maar ook door onze klanten duidelijk aan te geven wat ze van ons kunnen verwachten. Dit niet alleen naar onze klanten toe, maar ook intern richting onze collega’s. Onze cultuur bestaat uit drie kernwaarden. Deze geven aan wie we zijn en waar we voor staan.


Lees meer over onze cultuur
Electronic garbage

Duurzaamheid

Fiyo en jij spelen een belangrijke rol bij het zorgen voor onze planeet. Veel te veel apparaten belanden op de stort. Wij als Fiyo willen het jou mogelijk maken om je apparaten te repareren. Wij bieden financiële steun aan de Stichting Repair Café, zodat jij de mogelijkheid hebt om je apparaat gratis te laten maken. Wij geloven hiermee dat we kunnen bijdragen aan een beter milieu.


Lees meer over duurzaamheid