Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Panasonic onderdelen

Panasonic onderdelen en accessoires

Het beroemde Japanse merk Panasonic

De beroemde Japanse multinational Panasonic, opgericht in 1918, is een van de grootste producenten van consumenten elektronica naast andere Japanse bedrijven zoals Sony, Toshiba, Canon en Hitachi. Het startte onder de naam National als producent van fietslampen. Tijdens de tweede Wereldoorlog kende het een forse koersverandering door de toegenomen vraag naar lampfittingen, motoren, vaccuumbuizen en meer elektronische componenten.

De naam Panasonic

Na 1961 begon het met de massale productie van televisies, videorecorders, stereo systemen en meer voor de Amerikaans thuismarkt. Grappig genoeg werden die meestal verkocht onder Amerikaanse merknamen omdat het toen, zacht gezegd, niet vanzelfsprekend was om een Japans merk te kopen. Een van de namen waar het bedrijf onder begon te exporteren was Panasonic. De beroemdste producten van Panasonic blijven toch de platenspelers, om hun prestatie, precisie en duurzaamheid. Naast elektronische amusement-apparatuur specialiseerdt Panasonic zich ook in enkele lijnen fraaie en betrouwbare huishoudelijke apparaten.

Welk Panasonic apparaat heb ik?

Natuurlijk kan zelfs een Panasonic wel eens kapot gaan. Vaak is het prima mogelijk om het apparaat te herstellen door gewoon een onderdeeltje ervan te bestellen. Om de goede Panasonic onderdelen te bestellen, heb je het typenummer van jouw Miele apparaat nodig. Dit nummer staat op het typeplaatje of de typesticker en bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is per apparaat afhankelijk waar je het nummer kunt vinden. Vaak is dat aan de achterkant van het apparaat of aan de binnenkant van een deur. Zodra je het nummer hebt gevonden dan kun je hem links op deze pagina opzoeken. Klik op het juiste nummer zodat alleen de onderdelen van Panasonic voor jouw apparaat verschijnen.

Panasonic onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Panasonic onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat