Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Philco onderdelen

Philco onderdelen

Philco is een merk met een rijke geschiedenis, oorspronkelijk opgericht in de Verenigde Staten, maar het heeft ook een sterke aanwezigheid in Europa door diverse lokale en regionale licentieovereenkomsten. In Europa wordt de merknaam Philco gebruikt door verschillende bedrijven, voornamelijk voor de verkoop van huishoudelijke apparaten en soms voor bruingoed zoals televisies. De bedrijven die Philco beheren variëren per regio, wat het merk een lokaal gevoel geeft terwijl het profiteert van internationale expertise. Bijvoorbeeld:

  • Philco Italië: Hier staat Philco bekend om zijn betrouwbare huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers, koelkasten en airconditioners.
  • Philco in Tsjechië en Slowakije: In deze landen biedt Philco een breed assortiment aan, van televisies en groot huishoudelijke apparaten tot kleine huishoudelijke apparaten.

Deze aanpak van het licentiëren van de Philco naam aan lokale of regionale fabrikanten is een veelvoorkomende praktijk in de huishoudelijke apparaten industrie, wat helpt om het merk aan te passen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van verschillende Europese markten.

Ben jij in het bezit van een Philco-apparaat zoals een oven, droogkast of wasmachine en zoek je naar onderdelen om jouw apparaat te repareren of te onderhouden? Wij bieden een breed assortiment aan Philco onderdelen en accessoires specifiek voor jouw Philco-apparaten, zodat je ze zelf kunt onderhouden en repareren.

Philco oven onderdelen

Of je nu een chef-kok bent of gewoon houdt van het bakken voor je familie, een goed werkende oven is onmisbaar in elke keuken. Mocht er een onderdeel defect raken, zoals het verwarmingselement of een thermostaat, dan kun je bij ons eenvoudig het juiste vervangingsonderdeel vinden. Gebruik het type- of modelnummer van je oven om snel het passende onderdeel te vinden. Deze vind je vaak aan de binnenkant van de ovendeur of aan de zijkant van de deuropening.

Philco droogkast onderdelen

De droogkasten van Philco zijn krachtig en efficiënt, maar zelfs de beste apparaten hebben soms een nieuwe filter of een nieuwe trommelriem nodig. Bij Fiyo hebben we zowel originele als alternatieve onderdelen die perfect bij jouw model passen. Vervang zelf eenvoudig een versleten deurrubber of een kapotte sensor en zorg ervoor dat je droogkast weer als nieuw werkt.

Philco wasmachine onderdelen

Philco wasmachines staan bekend om hun gebruiksgemak en efficiëntie. Wanneer je wasmachine echter een lek heeft, niet meer centrifugeert of andere kuren vertoont, is het tijd om in actie te komen. Wij helpen je graag met alles van een nieuwe pomp tot aan koolborstels. Alles om je wasmachine weer soepel te laten draaien.

Bij Fiyo begrijpen we het belang van het zelf repareren van apparaten. Het is vaak niet alleen voordelig, maar ook beter voor het milieu om apparaten langer in gebruik te houden. Daarom ondersteunen wij jou met advies, onderdelen en de service die je nodig hebt om je Philco-apparaten zelf te onderhouden en te repareren. Zoek je specifieke onderdelen? Gebruik onze handige zoekfunctie met het type- of modelnummer van je apparaat en vind direct wat je nodig hebt.

Philco onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat