Hogedrukreiniger reparatie/onderhoud tips

Heel vervelend: uw hogedrukreiniger is kapot. Wat nu? De problemen zijn vaak eenvoudiger op te lossen dan u denkt. Het is niet altijd nodig een monteur te bellen! Hieronder geven wij de verschillende veelvoorkomende problemen van een hogedrukreiniger. Bij elk probleem leest u wat meestal de verschillende oorzaken zijn. Zo vindt u snel uit wat er mis en hoe u het snel, eenvoudig en goedkoop zelf kunt repareren of oplossen.

Onderdeel vervangen

Moet er iets vervangen worden? Dan kunt u bij ons de benodigde hogedrukreiniger onderdelen bestellen. Vandaag voor 23:59u besteld? Dan wordt het, tenzij anders aangegeven, vandaag ook verzonden!Interne slang van uw Kärcher hogedrukreiniger vervangen (video)

Binnenin uw hogedrukreiniger zit een transparant slangetje. Met dit slangetje wordt het zeepmiddel dat u aan de hogedrukreiniger toevoegt, bij het water geleid dat naar buiten wordt gepompt. We laten in een paar simpele stappen zien hoe u deze kunt vervangen als die kapot is.

23-06-2016 | Lees meer...Aansluiting zuiging van uw Kärcher hogedrukreiniger vervangen (video)

De watertoevoer (ook wel de zuiging genoemd) is verantwoordelijk voor de toevoer van het water van uw hogedrukreiniger. We laten in een paar simpele stappen zien hoe u deze kunt vervangen als die kapot is.

23-06-2016 | Lees meer...Aansluiting afvoer van uw Kärcher hogedrukreiniger vervangen (video)

Het afvoerventiel (ook wel de koppeling genoemd) is verantwoordelijk voor de afvoer van het water van uw hogedrukreiniger. We laten in een paar simpele stappen zien hoe u deze kunt vervangen als die kapot is.

23-06-2016 | Lees meer...

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer