Mijn koffiezetapparaat typenummer vinden

Een lekker vers kopje koffie: voor de een is het genieten, voor de ander praktisch een levensbehoefte. Een goed werkend koffiezetapparaat dat echt lekkere koffie bereidt is daarom een waardevol en gekoesterd apparaat. Hieronder geven we enkele onderhouds- en reparatietips voor uw koffiezetapparaat.

Onderdeel vervangen

Moet er iets vervangen worden? Dan kunt u bij ons de benodigde koffiezetapparaat onderdelen bestellen. Vandaag voor 23:59u besteld? Dan wordt het, tenzij anders aangegeven, vandaag ook verzonden!Afvoerventiel vervangen (video)

Het afvoerventiel is verantwoordelijk voor de afvoer van het restwater nadat uw koffie bereid is. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe u snel, veilig en eenvoudig het afvoerventiel van uw koffiezetapparaat vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Maalwerk vervangen (video)

Met het maalwerk worden de bonen in uw luxe koffiezetapparaat vermalen zodat er een lekker kopje koffie van gezet kan worden. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe u snel, veilig en eenvoudig het maalwerk van uw koffiezetapparaat vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Pomp vervangen (video)

Vanzelfsprekend heeft u geen lekker kopje koffie als de waterpomp van uw koffiezetapparaat niet werkt. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe u snel, veilig en eenvoudig de pomp van uw koffiezetapparaat vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Zetgroep vervangen (video)

De zetgroep is een essentieel onderdeel van uw koffiezetapparaat. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe u snel, veilig en eenvoudig de zetgroep van uw koffiezetapparaat vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Hoe werkt een koffiezetapparaat?

Om een koffiezetapparaat goed te onderhouden of te repareren is het belangrijk iets meer van de werking ervan te begrijpen. Een historisch overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van koffiezetapparaten:

23-6-2016 | Lees meer...Senseo ontkalken

Eens in de drie maanden dient u uw Senseo koffiezetapparaat te ontkalken. Hierdoor gaat deze langer mee en zal uw koffie lekker smaken. U weet niet hoe u een Senseo moet ontkalken? Lees hier hoe:

23-6-2016 | Lees meer...

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer