Stofzuiger reparatie/onderhoud tips

Met uw stofzuiger houdt u het huis prettig schoon en aan kant. Dan is het vervelend als er problemen mee zijn, zoals dat hij niet goed werkt of vervelende geuren verspreidt. Een nieuwe stofzuiger kopen is niet alleen slecht voor het milieu maar ook duur. Met enkele van de adviezen hieronder kunt u veel geld besparen en bovendien langer plezier hebben van uw stofzuiger.

Onderdeel vervangen

Moet er iets vervangen worden? Dan kunt u bij ons de benodigde stofzuiger onderdelen bestellen. Vandaag voor 23:59u besteld? Dan wordt het, tenzij anders aangegeven, vandaag ook verzonden!

Binnenbus vervangen (video)

We laten u in enkele eenvoudige stappen zien hoe u een beschadigde of gebroken binnenbus van een (telescoop)stofzuigerstang vervangt. Deze snelreparatie kunt u eenvoudig in enkele minuten zelf uitvoeren:

23-6-2016 | Lees meer...Drukknop vervangen (video)

De drukknop op de telescoopstang van een stofzuiger is superhandig om de lengte van de stang te verstellen. Alleen kan hij natuurlijk altijd afbreken. We laten in een korte instructievideo zien hoe u dit onderdeeltje handig zelf vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Pistoolgreep en schuifje vervangen (video)

In een paar eenvoudige stappen laten we zien hoe u de pistoolgreep (handgreep) van een stofzuiger vervangt, en ook het luchtklepje (schuifklepje) hiervan vervangt:

23-6-2016 | Lees meer...Zwenkwiel vervangen (video)

Het vervangen van een afgebroken of beschadigd wieltje van een stofzuiger is gelukkig een heel eenvoudige reparatie. We laten in deze instructievideo zien hoe u deze snelreparatie zelf uitvoert:

23-6-2016 | Lees meer...Stofzuigerzak en -filter vervangen (video)

Hoewel veel mensen het een van de eenvoudigste klusjes in en om het huis vinden, krijgen we toch van meer mensen dan u denkt de vraag hoe men nu een stofzuigerzak en stofzuigerfilter vervangt. Daarom in een aantal eenvoudige stappen hier onze handige instructievideo:

23-6-2016 | Lees meer... >Stofzuiger stinkt

Het laatste dat u wilt als u het huis aan het schoonmaken bent, is dat uw stofzuiger een nare geur verspreidt bij het stofzuigen. Hier een aantal handige tips om te zorgen dat uw stofzuiger stopt met zijn vervelende geuren:

23-6-2016 | Lees meer...Soorten Stofzuigers

Onderhoud en reparatie verschilt nogal per soort stofzuiger. Maar welke soorten stofzuigers zijn er eigenlijk? In deze categorieën zijn de meeste stofzuigers in te delen:

23-6-2016 | Lees meer...

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer