Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Sebo onderdelen

Kies jouw Sebo apparaat

Stofzuigerzak, filter en meer voor jouw Sebo stofzuiger

De Sebo stofzuiger, veelzijdig ingezet

Hier is een leuk raadsel voor aan de toog: Wat is de overeenkomst tussen Buckingham Palace, het Witte Huis in Washington, het Waldorf Astoria Hotel in Berlijn en het Duitse Parlement? Je gezelschap zal direct het antwoord in politieke richtingen zoeken terwijl het zo eenvoudig is: overal worden Sebo stofzuigers gebruikt. Jazeker, van de rode loper van het White House tot de tapijten van de Queen, overal vind je de krachtige industriële stofzuigers van Sebo. Dat is niet vreemd want het merk is wereldwijd zo ongeveer de leider op innovatie en prestaties.

Ongekend krachtige stofzuiger

Toen de oprichters in 1978 de eerste Sebo stofzuiger introduceerden, was er onmiddellijk veel vraag naar. Daar de beide heren achter het merk Sebo zelf technisch ingenieur waren, en een van hen zelfs jarenlange ervaring had opgedaan bij het topmerk Vorwerk, was dit apparaat direct van een hoogwaardigheid die tot dan ongekend was. De stofzuigermotor van deze Sebo zuiger had voldoende vermogen om duizend uur ononderbroken te blijven functioneren, wat tot dat moment een onvoorstelbare prestatie was. In diverse omgevingen waar men grote behoefte had aan intensieve reiniging en langdurige prestaties, zoals ziekenhuizen en hotels, werd dit apparaat meteen dankbaar in gebruik genomen. Het had bovendien verschillende eigenschappen die sindsdien de standaard zijn geworden bij andere stofzuigers, zoals een stofzuigerslang die eenvoudig los te maken was, een microfilter dat de uitgestoten lucht even proper hield als men in hospitaalomgevingen gewoon was, en borstels die tot in de miniemste hoekjes alles grondig reinigden.

Sebo is ideaal voor jouw huishouden

Op ander vlak is de Sebo eveneens een ongekend fenomenale stofzuiger, want in de huiselijke sfeer is dit merk aanzienlijk minder bekend. Nochtans is ook in het huishouden Sebo al vier decennia actief diverse innovaties aan het doorvoeren die de prestaties en resultaten bevorderen. Zo bezitten de apparaten van Sebo doorgaans de nog altijd gepatenteerde Airbelt technologie, heeft men inmiddels computergestuurde stofzuigerborstels die zich automatisch aanpassen aan de reinigingsbehoefte behorend bij het vloeroppervlak (wat de felxibiliteit van deze machines enorm verruimt) en is het bijna onmogelijk een betere stofzuiger in huis te hebben. Met name in huishoudens waar allergieën heersen is een Sebo stofzuiger ongeveer de best mogelijke aanschaf.

Wat als jouw Sebo stofzuiger stuk gaat?

Zo'n onmisbaar apparaat dient gekoesterd, vanzelfsprekend. Dus reinig je ongetwijfeld regelmatig de machine grondig, vervang je regelmatig het stofzuigerfilter en de stofzuigerzak, maar zelfs dan kan het passeren dat een onderdeel van jouw Sebo stofzuiger afbreekt of kwijt geraakt. Of wellicht wens je de functionaliteit van jouw trouwe Sebo stofzuiger uit te breiden met aanvullende accessoires. Daartoe heeft de compleetste wisselstukken webwinkel van België, Fiyo, de benodigde producten in het gamma opgenomen waarmee je jouw stofzuiger direct in de gewenste conditie brengt. Met enkele klikken van je muis is het gewenste product besteld en onderweg naar jou!

Je kunt jouw Sebo stofzuiger onderdeel niet vinden?

Allereerst is het van groot belang dat je het typenummer achterhaalt van jouw Sebo stofzuiger. Dit is terug te vinden op een speciaal typenummer plaatje op het apparaat, doorgaans op de onderzijde of zijkant. Heb je het typenummer gevonden, dan kun je dit opzoeken in de lijst door op de stofzuiger afbeelding hierboven te klikken. In deze onderselectie vind je enkel de producten die geschikt zijn voor jouw Sebo. Vind je echter het product niet dat je wenst? Dan kun je ook contact met ons zoeken middels het contactformulier op deze website. Onze productexperts zullen dan voor jou uitzoeken of het product speciaal te bestellen is bij een van onze vele leveranciers of wellicht rechtstreeks bij de fabrikant. We zien graag je vragen tegemoet en brengen het zo mogelijk direct voor je in orde!

Onderdelen van Sebo nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.