Senseo onderdelen en accessoires

Philips Senseo Quadrante
Philips Senseo Twist
Philips Senseo Sarista

Philips Senseo koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Alle Senseo onderdelen en toebehoren

De Senseo is een koffiezetapparaat dat door Douwe Egberts en Philips in nauwe samenwerking is ontwikkeld en in februari 2001 op de markt gebracht, aanvankelijk als Senseo Crema. In de eerste vier jaar werden er wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Inmiddels is de Senseo ingeburgerd in veel huishoudens en kantooromgevingen. Een Senseo koffiezetapparaat geeft lekkere koffie en is makkelijk in gebruik en onderhoud.

Partner van Senseo

Uiteraard verkopen wij ook onderdelen voor jouw Senseo koffiezetapparaat. Als partner van Senseo leveren wij alle beschikbare onderdelen voor je Senseo koffiezetter. Hierboven vind je alle Senseo modellen helder gerangschikt. Wanneer je klikt op jouw type model krijg je enkel de onderdelen te zien die voor jouw specifieke Senseo koffie apparaat geschikt zijn. Zo kun je zorgeloos bestellen.

Welk Senseo koffiezetapparaat heb ik?

Op het typeplaatje van jouw koffiezetapparaat staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje kan op verschillende plekken zitten, bijvoorbeeld aan de voor-, zij- of onderkant van het koffiezetapparaat. Schrijf dit nummer op en klik het aan in de kolom links op deze pagina. Nu verschijnen alleen de onderdelen die voor jouw Senseo koffiezetapparaat geschikt zijn.

Senseo onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!