Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Seppelfricke onderdelen

Seppelfricke Onderdelen

Seppelfricke Onderdelen

Seppelfricke is de naam van een Duitse ondernemersfamilie, bekend als de oprichters van het vroegere Duitse merk Seppelfricke en beroemd voor het maken van elektrische huishoudapparaten. De naam "Seppelfricke" staat voor een familiebedrijf met een lange traditie, die teruggaat tot de overgang van de 19e naar de 20e eeuw.

De Geschiedenis van Seppelfricke

Wilhelmine Anna Julia Seppelfricke kocht in 1908 een wasmangel in Gelsenkirchen om haar familie rond te krijgen. Mettertijd spaarde ze genoeg om in 1920 haar vijf zonen te helpen met het starten van hun eigen bedrijf – een geelgieterij en slotenmakerij. In het begin van de jaren 30 behoorde Seppelfricke zelfs tot de leidende armaturenfabrieken van Duitsland. Om verder te groeien kochten de broers grond en fabrieksgebouwen van een gesloten blikfabriek. In 1994 werd het bedrijf Seppelfricke opgesplitst in drie bedrijfstakken: armaturen, metaalgieten en verwarmings- en keukentechniek. In 1995 nam de Nederlandse Atag Holding N.V. de tak verwarmings- en keukentechniek over. Tegelijkertijd werd het bedrijf omgevormd tot Seppelfricke Huis- en Keukentechniek GmbH.

Onderdelen van Seppelfricke

In 2010 keek Seppelfricke terug op 90 jaar succesvolle bedrijfsgeschiedenis. Het assortiment bevat de sterkste producten van Seppelfricke op het gebied van verbindingstechniek, sprinklersystemen, drinkwaterarmaturen, gasarmaturen en diepteconstructieproducten. Seppelfricke biedt een netwerk van complete oplossingen aan voor verbindingstechniek, drinkwaterarmaturen, gasarmaturen, verwarmingsproducten, diepteconstructieproducten en meet- en regeltechniek.

Welk Accessoire of Onderdeel Heb Ik Nodig?

Ben je niet helemaal zeker welk onderdeel bij jouw apparaat past? Dan raden we je aan in onze shop te zoeken op type-, model- of E-nummer van je apparaat. Deze bestaat meestal uit letters en cijfers en vind je op de typesticker. Waar de sticker zit, hangt af van het apparaat, model en de fabrikant. Als je de typesticker niet kunt vinden, hebben we op onze informatiepagina over het typenummer handige tips voor je. Daar leggen we uit waar je het typenummer bij verschillende apparaten kunt vinden.

Makkelijk en Veilig Online Bestellen

Bij Fiyo is het ons doel om je in onze webshop alles aan te bieden aan onderdelen en accessoires voor de reparatie, onderhoud en uitbreiding van je apparaten in en om je huis. Je bestelling pakken we met veel zorg in en sturen we naar waar je maar wilt.
Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van hun gegevens bij online kopen. Bij Fiyo nemen we die zorgen serieus. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende volledig veilige betaalmogelijkheden.
Heb je hulp nodig om het juiste artikel te vinden of heb je een andere vraag? Neem dan gewoon contact met ons op en we helpen je graag verder!

Seppelfricke onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat