Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Sharp onderdelen

Sharp onderdelen en accessoires

Sharp Electronics

Het Japanse electronica bedrijf Sharp werd opgericht in 1912. Het dankt haar naam aan de uitvinding van een van de oprichters, die een speciaal soort potlood uitvond: de "Ever-Ready Sharp Pencil". In de jaren '20 startte het bedrijf met de productie van radio's, en in de jaren '50 met TV's. Sharp Electronics staat inmiddels bekend om een breed scala aan huishoudhoudelijke apparaten en andere electronische apparaten.

Sharp onderdelen

Fiyo streeft doorlopend naar het grootste aanbod aan onderdelen, en daar horen natuurlijk ook topmerken als Sharp bij. Vandaar dat we voor veel Sharp apparaten, van magnetron tot vaatwasser, onderdelen aanbieden. Dus als je een onderdeel voor uw Sharp apparaat zoekt, kijk dan snel in ons produktgamma naar het juiste apparaat.

Welk Sharp apparaat heb ik?

Om erachter te komen welk Sharp apparaat jij hebt, kijk je op het typeplaatje of de typesticker. Deze zit meestal aan de zij-, onder- of achterkant van het apparaat. Of aan de binnenkant van de deur (indien die aanwezig is). Op deze typesticker of het typeplaatje vind je een E-nummer dat bestaat uit meerdere cijfers en letters. Schrijf dit nummer op en zoek het op in de linker kolom van deze pagina. Als je erop klikt blijven alleen de Sharp onderdelen over die geschikt zijn voor jouw apparaat.

Maar zeker ook de accessoires!

Natuurlijk kan Fiyo je helpen als er echt iets met je Sharp apparaat is, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres om dit grondig te onderhouden, net als verschillende accessoires om bijvoorbeeld de functionaliteiten ervan uit te breiden. Dan is het ook de moeite om eens te snuffelen in onze verschillende accessoires voor Sharp machines. Maar ook voor onderhoudsprodukten om mee schoon te maken kun je in onze webshop alles vinden wat je nodig hebt!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!