Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stihl onderdelen

Stihl onderdelen

Stihl is een Duitse topproducent van tuinonderhoudsproducten en handgereedschap sinds 1926, toen Andreas Stihl zijn eigen eerste kettingzaag ontwikkelde. De technologie raakte al snel verfijnder en de eerste medewerkers werden aangenomen. Echte kenners zweren bij deze krachtige en robuuste apparaten om hun prestaties en levensduur. Maar natuurlijk heeft geen enkel apparaat, van heggenschaar tot bladblazer, het eeuwige leven. Daarom is het cruciaal om je toestel goed te onderhouden, de verwisselbare stukken regelmatig te vernieuwen, en natuurlijk het apparaat steeds goed schoon te maken en veilig op te bergen.

Onderhoud en wisselstukken voor tuinonderhoudstoestellen

Voor elk tuinonderhoudstoestel geldt dat het allereerst cruciaal is om messen en andere onderdelen van het apparaat die veel met gras, bladeren of takken in aanraking komen, steeds grondig te reinigen. Hoe meer weerstand die bij het gebruik ondervinden, hoe meer de motor zal slijten die deze scherpe onderdelen aan moet drijven. Daarom kun je het beste het zaagblad of de messen regelmatig vervangen, want naast vuil en roestig kunnen deze ook gemakkelijk bot worden waardoor je apparaat minder effectief werkt. Denk ook altijd aan je veiligheid: veel van deze toestellen hebben beschermkappen maar dan nog kunnen een veiligheidsbril en handschoenen ernstige verwondingen helpen voorkomen. En als er regelmatig kinderen - of zeer onhandige volwassenen - in de buurt van je opbergplaats komen, zijn extra beschermhoezen vaak ook geen overbodige preventie. Als je immers kunt kiezen tussen van het mooie weer genieten in je tuin of een haastige rit naar het ziekenhuis, is het prettig te weten dat deze keuze maar enkele simpele muisklikken hoeft te kosten.

Welk Stihl apparaat heb ik?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw Stihl toestel, dan is het handig om via de linkerkolom te navigeren naar het apparaat dat jij bezit. Daarna kun je nog selecteren op het specifieke typenummer van jouw Stihl apparaat. Het typeplaatje van een Stihl apparaat bestaat meestal uit letters en cijfers. Heb je het juiste type Stihl toestel gevonden, selecteer dan het onderdeel dat jij zoekt. Dit is de effectiefste methode om jouw onderdeel te vinden. Je kunt ook eerst op onderdeel selecteren, dan vind je direct alles in deze categorie.

Bij het bestellen van de juiste onderdelen staan wij ter beschikking!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer