Tassimo onderdelen

Kies uw model Tassimo koffiezetapparaat

Bosch Tassimo koffiezetapparaat onderdelen en accessoires

Bosch Tassimo: de koffie innovatie met barcode

Tassimo is een volledig innovatief koffiezetapparaat systeem van het bekende topmerk Bosch. Deze prachtige machines met hun typische T-disc systeem werken met barcodes. De machines kunnen koffie, thee en warme chocolade bereiden.

Tassimo T-Discs

De Tassimo is wat je noemt echt een multimachine: moeiteloos zet een Tassimo koffie, cappuccino, latte macchiato, thee of chocolademelk. Plaats in de Tassimo gewoon de T-DISC met je favoriete smaak. Het Tassimo koffiezetapparaat leest dan de streepjescode op deze T-DISC en begrijpt direct wat hij moet doen om de drank te bereiden waar jij op dat moment zin in hebt. Een Tassimo vraagt dus niet meer dan een T-DISC plaatsen en op de knop drukken! Tassimo: raising the bar.

Tassimo accessoires

Uiteraard verkopen wij ook onderdelen voor uw Tassimo koffiezetapparaat. Als partner van Tassimo leveren wij alle beschikbare onderdelen voor uw Tassimo koffiezetter. Hierboven vindt u alle types koffiezetapparaat modellen waar wij Tassimo onderdelen voor bieden, helder en visueel gerangschikt. Uiteraard zou u net een andere kleur uitvoering kunnen hebben, maar het apparaat zou er verder hetzelfde uit moeten zien. Voor de zekerheid staan er ook de typenummers onder. Wanneer u klikt op uw type Tassimo model krijgt u een overzicht van de specifieke onderdelen uw koffie apparaat geschikt zijn. Zo kunt u zorgeloos bestellen: alle getoonde producten zullen geschikt zijn voor uw koffiezetter.

Welk Tassimo koffiezetapparaat heb ik?

Als u het niet volledig zeker weet, kunt u natuurlijk ook het juiste type koffiezetapparaat selecteren. Weet u niet welk type u heeft? Op het typeplaatje van uw koffiezetapparaat staat het type- of modelnummer. Dat nummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje kan op verschillende plekken zitten, bijvoorbeeld aan de voor-, zij- of onderkant van het koffiezetapparaat. Schrijf dit nummer op en klik het aan in de kolom links op deze pagina. Nu verschijnen alleen de onderdelen die voor uw Tassimo koffiezetapparaat geschikt zijn.