Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Croque machine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw tosti ijzer

Zelfgemaakte croques, precies hoe jij wil

Ah, de croque monsier (of madame) - het is typisch een tussendoortje waar altijd plaats voor gemaakt kan worden. En hoewel ze op veel plaatsen te verkrijgen zijn, met jouw croque toestel maak je precies die croque zoals jij hem wil hebben. Met precies de juiste hoeveelheid boter, kaas precies gesmolten richting perfectie waarbij de smaak zo goed mogelijk behouden wordt en toch de totale croque smakelijk doorbakken is. En mogelijk, nee, zelfs waarschijnlijk, heb je nog allerlei geheime ingrediënten die precies jouw croque (of tosti, zoals de Noorderburen zeggen) geheel volgens jouw eigen unieke recept afmaken. En dat fijne croque-toestel helpt je alles in een handomdraai te bereiden. Ideaal!

Tosti ijzer onderdelen

We zullen de laatste zijn om te zeggen dat het een ramp is, maar als je net echt flink zin hebt in die ideale croque, dan is het een flinke tegenvaller als het toestel ineens niet meer wil functioneren. Of als precies dat bakijzer dat je nodig hebt voor jouw specifieke recept, door iemand kwijtgemaakt blijkt te zijn. Gelukkig kun je dan meestal nog wel de nodige onderdelen bestellen bij Fiyo. Meer nog: we hebben voor veel populaire croque toestellen voldoende accessoires in huis waarmee je de gebruikstoepassingen van je toestel kunt uitbreiden. Zo kunnen de meeste tosti grills ook perfect wafels bereiden - het enige dat je nodig hebt, is een andere bakvorm en een beetje handigheid! Bekijk dus zeker ook even ons productgamma aan handige accessoires en onderhoudsproducten.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!