Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Viking onderdelen

Viking onderdelen

Heb je een Viking apparaat dat wel wat liefde kan gebruiken? Of het nu gaat om je Viking afzuigkap, diepvries, koelkast, oven, vaatwasser, wasdroger, of wasmachine, bij Fiyo ben je aan het juiste adres voor alle Viking onderdelen en accessoires die je nodig hebt om je apparaat weer als nieuw te laten werken. En dat is goed nieuws, want door te repareren in plaats van te vervangen, draag je bij aan een duurzamere wereld en bespaar je ook nog eens in je portemonnee!

Vind het juiste Viking onderdeel met het typenummer

Elk Viking apparaat heeft een uniek typenummer, waarmee je precies de onderdelen kunt vinden die passen. Dit nummer vind je vaak op een typeplaatje of sticker op je apparaat. De locatie kan per apparaat verschillen, maar meestal vind je het op goed bereikbare plaatsen zoals de deur, achterkant, of binnenin het apparaat. Het juiste typenummer bestaat uit een combinatie van cijfers en/of letters, en is nodig om het correcte onderdeel te bestellen​​.

Originele of alternatieve onderdelen voor Viking

Bij Fiyo kun je kiezen tussen originele Viking onderdelen of alternatieve onderdelen die ook perfect passen en functioneren in jouw apparaat. Originele onderdelen worden direct door Viking geproduceerd of goedgekeurd, waardoor je verzekerd bent van een naadloze pasvorm en optimale prestaties. Kies je voor een alternatief, dan krijg je vaak een product van vergelijkbare kwaliteit, maar dan voor een aantrekkelijkere prijs. Bij Fiyo bieden we je altijd de beste optie, zodat je zelf kunt kiezen wat het beste bij jouw situatie en budget past​​​​​​.

Waarom je Viking apparaat repareren beter is dan vervangen

Het repareren van je Viking apparaat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Door onderdelen te vervangen in plaats van een heel nieuw apparaat aan te schaffen, verminder je de hoeveelheid afval en de vraag naar nieuwe grondstoffen. Bovendien verleng je de levensduur van je apparaat, waardoor je uiteindelijk minder vaak een nieuw apparaat hoeft te kopen. En met de hulp van Fiyo, die alles biedt van onderdelen tot instructievideo's voor de montage, is repareren eenvoudiger dan ooit​​​​.

Waarom kiezen voor Fiyo

  • Uitgebreid assortiment: Fiyo biedt een breed scala aan onderdelen en accessoires voor Viking apparaten.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor reparatie draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Gemak: Vind eenvoudig het juiste onderdeel met het typenummer van je apparaat.
  • Ondersteuning: Fiyo's klantenservice staat klaar om je te helpen bij elke stap​​ .

Dus, of je nu een nieuwe filter voor je Viking afzuigkap nodig hebt, een deurrubber voor je koelkast wilt vervangen, of op zoek bent naar een specifieke snaar voor je wasmachine, Fiyo helpt je graag verder. Ontdek het zelf en maak je Viking apparaat weer als nieuw!

Viking onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat