Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Whirlpool onderdelen

Whirlpool onderdelen en accessoires

Alle onderdelen van Whirlpool

Is je Whirlpool apparaat kapot? Door onze sterke samenwerking met Whirlpool kun je bij ons terecht voor alle Whirlpool wisselstukken. Naast de onderdelen die Whirlpool zelf uitbrengt leveren wij ook imitatie onderdelen tegen messcherpe prijzen. Wel selecteren wij zelf de onderdelen die aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Wij verkopen geen 'troep'.

Het juiste onderdeel bij jouw Whirlpool apparaat

Alle beschikbare onderdelen staan helder gecategoriseerd. De eenvoudigste manier om de juiste onderdelen voor jouw apparaat te vinden is door hierboven eerst je apparaat te selecteren. Zo kom je terecht op een pagina waarop je alle onderdelen voor, bijvoorbeeld, Whirlpool wasmachines vindt. Natuurlijk is het belangrijk dat je de onderdelen koopt die specifiek voor jouw model (typenummer) geschikt zijn. Welk model Whirlpool apparaat je hebt vind je terug op de sticker op jouw apparaat. Dit typenummer kun je vervolgens terugvinden in de linkerkolom op de pagina. Stel: je hebt een Whirlpool AMW 520 IX inbouwmagnetron of een Whirlpool DWH B00 vaatwasser, dan gebruik je jouw typenummer (bijvoorbeeld amw 520 ix) om de onderdelen voor jouw specifieke apparaat te vinden.

De historie van Whirlpool

Whirlpool bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Het bedrijf begon in 1911 met de productie van elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving. Door de jaren heen breidt het merk Whirlpool zich sterk uit en koopt diverse andere bedrijven op. Daardoor weet Whirlpool een compleet assortiment aan huishoudelijke apparaten te ontwikkelen. Het merk Whirlpool blijft ook nauwgezet de ontwikkelingen op de markt volgen. Zo zijn veel van hun elektrische apparaten inmiddels bedienbaar met elektronische (telefonische) netwerken, het zogezegde Internet Of Things, waardoor je veel apparaten kunt bedienen met gebruik van je smartphone. Natuurlijk worden ook de innovaties op gebied van energiebesparing en duurzaamheid gevolgd. Met recht mag Whirlpool zich dan ook een topmerk noemen, zoals veel enthousiaste gebruikers van deze topapparaten kunnen bevestigen. Whirlpool is, kortom, historisch innovatief!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!