Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

WMF onderdelen

WMF onderdelen

Geschiedenis WMF

WMF is een Duitse fabrikant die al sinds 1853 keukenapparatuur en keukengerei fabriceert, zoals koffiezetapparaten, snelkookpannen en waterkannen. WMF combineert vakmanschap met technologie waardoor design en kwaliteit uitblinken in hoogwaardige producten.

WMF onderdelen en onderhoud

Het met regelmaat onderhouden van jouw apparatuur verhoogt de levensduur en verbetert de prestaties van jouw WMF apparaten. Onderdelen van WMF keukenapparatuur zoals een WMF snelkookpan die je regelmatig bij de bereiding van heerlijke gerechten gebruikt, kunnen op den duur slijten. Mede door de hoge druk, hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid kan het afdichtingsrubber van de snelkookpan vervormen. Wanneer de WMF snelkookpan niet meer hermetisch afgesloten wordt, is het aan te bevelen om het afdichtingsrubber te vervangen. Zo maak je binnen een mum van tijd weer lekkere gerechten met de snelkookpan.

WMF waterkan

Water koken in een handomdraai. Een kopje thee is zo gemaakt met een WMF waterkan. Het waterfilter van de waterkan kan bij regelmatig gebruik aan vervanging toe zijn.

Welk WMF apparaat heb ik?

Met behulp van het typenummer van het apparaat kun je de juiste WMF onderdelen bestellen. Het typenummer is vaak te vinden op de sticker aan de onderkant van jouw apparaat. Mocht jouw apparaat er niet bij staan, dan kun je contact met ons opnemen en dan gaan wij voor jou op zoek bij onze leverancier. Je kunt via het contactformulier deze aanvraag voor onderdelen indienen.

Onderdelen van WMF nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en Bancontact. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van product experts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

WMF onderdelen ✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd ✔ 14 dagen bedenktijd ✔ 10.000.000+ producten: Alles voor jouw apparaat