Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

DeWALT onderdelen

DeWalt: sinds 1923

Het kwaliteitsmerk DeWalt heeft er reeds een roemruchte geschiedenis op zitten. In 1923 al vroeg Raymond De Walt uit Bridgeton (New Jersey) patent aan op een van de eerste modellen afkortzaag. Door toekenning van dit patent in 1925 groeide het bedrijf hard en in 1947 ging het verder onder de naam DeWalt Inc. De kwaliteit van de geproduceerde toestellen viel ook andere topproducenten op en het werd in de jaren '60 opgekocht door dat andere bekende kwaliteitsmerk Black & Decker (tegenwoordig heet dit Black + Decker). Ze perfectioneerden de afkortzaag tot het standaardmodel dat nu nog altijd in omloop is. In de jaren '90 werden juist de zwaardere powertools van Black & Decker geproduceerd onder het merk DeWalt. Black & Decker stond immers zeer bekend om hun 'thuismodellen' powertools maar minder om hun industriële apparaten, waar DeWalt juist bekender om stond. Heden ten dage maakt dit merk meer dan 200 verschillende soorten handmatige powertools en ruim 800 accessoires. Het staat nog altijd gekend als robuust en krachtig kwaliteitsmerk op dit gebied, en is zeker in België populairder dan ooit. Ook voor tuinonderhoud produceert DeWalt inmiddels heggenscharen, grastrimmers en kettingzagen met eenzelfde krachtig design en zeer goede prestaties.

DeWalt onderdelen of juist accessoires?

Daarmee wordt DeWalt nog altijd graag gebruikt voor regelmatige zwaardere klussen. We merken bij Fiyo dat voor deze toestellen veel verzoeken voor de verwisselbare accessoires binnenkomen (te denken valt aan zagen, boren, schuurbanden etc) maar wat ons echt verraste is dat dit vaak als geschenk gegeven wordt. Met name rond Vaderdag en voor verjaardagen worden er DeWalt accessoires geschonken, wat door de bezitters van deze krachtige machines zeer gewaardeerd wordt. Daartoe hebben we ons productgamma zeer uitgebreid om ook accessoires aan te bieden waarmee de handige klusser nog meer uit zijn apparaat kan halen. En ook voor de veiligheid, het onderhoud en het veilig opbergen van deze power tools bieden we inmiddels veel producten aan. Wie een DeWalt heeft, houdt van dit toestel en wil er zo lang mogelijk zo véél mogelijk mee kunnen blijven doen!

Welk DeWalt toestel heb ik?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw DeWalt apparaat, dan is het handig om in de linkerkolom of hierboven jouw soort toestel te selecteren. Daarna kun je onderselecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je toestel en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Bij het bestellen van de juiste onderdelen staan wij ter beschikking!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!