Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken in alle soorten en maten vind je snel bij Fiyo. Van grote merken zoals Aeg, Bosch, Electrolux, Miele, Philips of Siemens vind je bij ons de juiste stofzuigerzak. En dat voor de scherpste prijzen online.

Wat zijn originele stofzuigerzakken?

Originele stofzuigerzakken zijn de zakken die de fabrikant van de stofzuiger zelf produceert of laat produceren voor jouw specifieke stofzuiger. Fabrikanten willen graag dat je deze zakken gebruikt, omdat zij zo natuurlijk een centje extra verdienen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat dit de enige goede zakken zijn. Wel is het zo dat fabrikanten soms het gebruik van originele stofzuigerzakken aan de fabrieksgarantie koppelen. Zo verplichten ze je enigszins om deze zakken te kopen.

Wat zijn imitatie of alternatieve stofzuigerzakken?

Imitatie stofzuigerzakken zijn stofzuigerzakken die de fabrikant niet zelf voorschrijft. Soms worden deze zakken door dezelfde fabrikant als ze originele stofzuigerzakken gemaakt, maar wordt het in een andere verpakking gestopt. Daarmee zijn het geen originele zakken, maar de kwaliteit is gelijkwaardig. Zo ook onze eigen merk stofzuigerzakken van Ravizo. Deze stofzuigerzakken zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar worden in een andere verpakking geleverd. Daardoor kunnen wij jou deze zakken voor een enorm scherpe prijs aanbieden.

Jouw stofzuigerzak zoeken

De gemakkelijkste en snelste manier om jouw stofzuigerzak bij ons te zoeken is door het typenummer van jouw stofzuiger op te zoeken. Dit staat veelal vermeldt op een sticker op de stofzuiger. Wanneer je op deze pagina uw merk van jouw stofzuiger selecteert krijg je vervolgens de mogelijkheid het typenummer van jouw stofzuiger te zoeken in de linkerkolom. Wanneer je daar uw typenummer selecteert ben je er zeker van dat de stofzuigerzakken die je krijgt te zien ook daadwerkelijk geschikt zijn voor jouw stofzuiger. Wel zo makkelijk!

  • Zo vervang je de stofzuigerzak en -filter van jouw stofzuiger

    Zo vervang je de stofzuigerzak en -filter van jouw stofzuiger

    Veel mensen vinden het een van de simpelste klusjes in huis, maar toch krijgen wij er veel vragen over. Hoe vervang je de stofzuigerzak en de stofzuigerfilter? We leggen het hieronder in 5 minuten voor je uit. Voorbereidingen Zorg er altijd voor dat het apparaat niet is aangesloten op stroom. Verwijder de stekker uit het stopcontact. Open de bovenklep van de stofzuiger. Dit gaat doorgaans met een handig in te drukken brede knop. Meestal zit deze aan de voorzijde (bij het handvat) of achterzijde van de stofzuiger. Bij twijfel: kijk even in het instructieboekje van het apparaat waar je deze knop kunt vinden. Stofzuigerzak vervangen Elke stofzuigerzak heeft een specifieke inschuif houder in de stofzuiger. Trek de volle stofzuigerzak uit de stofzakhouder en gooi deze weg. Let op! Sommige stofzuigerzakken bestaan uit een recyclebaar deel en een afvaldeel. Gooi uiteraard enkel het afvaldeel weg (stofzuigerzakken mogen gewoon bij het restafval). Schuif de stofzuigerzak in de stofzakhouder. Elke houder heeft specifieke pinnetjes en schuifrichels om de stofzuigerzak op zijn plaats te houden tijdens het gebruik. Zorg dus dat je goed oplet hoe deze vast zat bij het oorspronkelijk verwijderen van de gebruikte stofzuigerzak en wees voorzichtig bij het plaatsen van de nieuwe stofzuigerzak. Stofzuigerzakken nodig? Bestel ze snel op onze webshop! Stofzuigerfilter vervangen Achter de stofzuigerzak vind je een klein roostervakje. Dit is los te halen zodat je bij het filter kan komen. Haal het vieze stofzuigerfilter...

    Lees meer