Vullen met water duurt lang

De wasmachine staat aan, de trommel is gevuld, zelfs de deur is goed gesloten. Helaas gaat uw wasmachine niet over tot het draaien van zijn wasprogramma. Waar kan het zoal aan liggen dat uw wasmachine niet start met wassen?

Timer probleem

Als de wasmachine niet begint met wassen, is er waarschijnlijk sprake van een timer probleem. U weet zeker dat het aan de timer ligt, wanneer:

  • de wasmachine zich wel met water vult en zelfs begint met draaien, maar daarna de rest van het wasprogramma niet volgt en stopt; of

  • de wasmachine aan het centrifugeren is maar daarna niet verder gaat in zijn wasprogramma.

In deze gevallen kan het probleem met uw wasmachine verholpen worden door het vervangen van de timer.

Water inlaat

Als de wasmachine zich niet vult met spoelwater, is er een probleem met de waterinlaat. Daar hebben we een aparte adviespagina voor, zie: "Er komt geen water in de wasmachine", of als het vullen wel gebeurt maar te langzaam gaat: "Vullen van wasmachine met water duurt lang".

Blijkt het probleem door een defect onderdeel veroorzaakt te worden? U kunt snel en voordelig het passende wasmachine onderdeel bij ons bestellen.

Geplaatst op: 10-12-2014

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer