Wasmachine zeepbakje vervangen

Zeepbakje van de wasmachine

Het is zo'n vanzelfsprekend onderdeel dat je er bijna niet bij stil staat tot er wat mee is: het zeepbakje van uw wasmachine. U weet wel: waar het poeder of vloeibaar wasmiddel, en eventueel de wasverzachter in moet. Nu kunt u natuurlijk met een wasbolletje aan de slag, maar beter is het natuurlijk als een kapot of afgebroken zeepbak vervangen wordt. Deze snelreparatie laten we in onderstaande video stap voor stap zien, zodat u dit thuis eenvoudig zelf kunt nadoen.

Instructievideo: zeepbakje van een wasmachine vervangen

  • Tijdsduur reparatie: ± 5 minuten

  • Moeilijkheidsgraad: snelreparatie

Zeepbak vervangen in eenvoudige stappen:

  1. Schuif het zeepbakje zo ver mogelijk uit;

  2. Vrijwel alle gangbare zeepbakjes hebben een knop achterin waar u op kunt drukken. Deze maakt het zeepbakje los van de wasmachine;

  3. Plaats het nieuwe zeepbakje op dezelfde manier terug en schuif deze tot hij op zijn plaats klikt;

  4. De reparatie is verricht en uw wasmachine is voorzien van een fonkelnieuw zeepbakje en is weer klaar voor gebruik.

  5. TIP: uw zeepbakje moet ook af en toe voor onderhoud gereinigd worden, gebruik dan ook deze handelingen om het er eenvoudig uit te halen, te reinigen, en weer terug te plaatsen!

Wasmachine zeepbak in onze webshop

Uiteraard kunnen wij, als compleetste onderdelen webshop op het internet, vrijwel alle gangbare zeepbakjes en andere onderdelen voor uw wasmachine leveren.

  • Op zoek naar het juiste zeepbakje voor uw wasmachine? Klik dan hier!

Geplaatst op: 23-6-2016

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer